Novinka8

Nejprodávanější8


Recenze: Kuchyňský robot BerlingerHaus

Recenze: Kuchyňský robot BerlingerHaus

Kuchyňský robot zastane hned několik funkcí v kuchyni a s jeho pomocí dokážete vykouzlit prakticky jakýkoliv recept. Podrobně se podíváme na designově jedinečné roboty značky BerlingerHaus.


Jak vybrat vaflovač?

Jak vybrat vaflovač?

Máte rádi domácí vafle? Není nic jednoduššího než si pořídit tzv. vaflovač. Malý přístroj, díky kterému budete mít ty nejlepší domácí vafle. Na současném trhu existuje celá řada těchto domácích pomocníků. S výběrem kvalitního vaflovače vám poradíme v následujícím článku. Zaměříme se na výhody, nevýhody a důležité parametry, které při výběru nesmíte podcenit.


Palačinkové recepty na tři způsoby

Palačinkové recepty na tři způsoby

Jste milovníci dezertů či sladkých snídaní? Nebaví vás už připravovat běžné recepty z pár ingrediencí? V tomto článku vám ukážeme, jak se dají naservírovat obyčejné palačinky na tři různé a hlavně originální způsoby. Najdete zde dva sladké a jeden slaný recept na toto velmi oblíbené jídlo nejen dětí. Pojďme se na ně rovnou podívat.

Oficiální eshop značky BerlingerHaus

Vítejte u Berlingerhaus!

Berlingerhaus je přední značkou v oblasti kvalitního kuchyňského nádobí a doplňků. Naše produkty jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality, designu a funkčnosti.

Aktuality


Nová kolekce Taupe je tu!

Nová kolekce Taupe je tu!

Berlingerhaus, přední značka v oblasti kvalitního nádobí a kuchyňských potřeb, přináší do našich domácností novou kolekci Taupe. S elegantním designem a prvotřídní kvalitou materiálů nabízí tato kolekce řadu produktů, které dodají vaší kuchyni nejen stylový vzhled, ale také vynikající funkčnost.


Podívejte se jak nová kolekce vypadá naživo!

Podívejte se jak nová kolekce vypadá naživo!

Jste zvědaví, jak vypadají produkty z nové kolekce Taupe od Berlingerhaus v reálném životě? Připravte se na skvělou estetiku a funkčnost, kterou tyto produkty nabízejí!

Kamenné prodejny

Přijďte navštívit osobně jednu z našich kamenných prodejen v Brně.

Výměna nebo vrácení

Zboží zakoupené u nás můžete vrátit či vyměnit do 14ti dnů.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.